Tervetuloa Mari's Home verkkokauppaan!

Olen Mari, 37-vuotias raumalainen perheenäiti, joka rakastaa kaikkea kaunista niin kodin sisällä kuin puutarhassakin. Aloitin sisustustuotteiden kotimyynnin syksyllä 2014 isomman liikkeen edustajana. Olen myös työskennellyt niin sekatavarakaupoissa, askarteluliikkeessä kuin myös puutarhamyymälässäkin. Vuosien mittaan kuitenkin ajatus ihan itse valitusta tuotevalikoimasta ja oman konseptin luomisesta kehittyi niin, että päätin perustaa Mari's Home Sisustuskutsut keväällä 2018. Olen aina tykännyt tutustua uusiin ihmisiin, ja koen tuote-esittelyn olevan se minun juttuni.


Muiden yritysten kanssa tehtävällä yhteistyöllä on ollut merkittävä rooli, että olen päässyt toteuttamaan haavettani. Onnekseni olen saanut valikoimaani sellaisia tuotteita, joita ei joka paikasta löydy. 


Myyntityön lisäksi tykkään touhuta puutarhassa, leipoa, lenkkeillä metsässä, lukea jännityskirjallisuutta sekä olla perheeni kanssa.
Toivon, että löydät verkkokaupastani itsellesi tai lahjaksi mieluisia tuotteita! Tuotevalikoima laajenee ajan mittaan, joten kannattaa aina silloin tällöin kurkata mitä uutta verkkokauppaan on tullut! Otan mielelläni myös ehdotuksia vastaan, mitä tuotteita haluaisit verkkokaupassani olevan. Hyviä shoppailuhetkiä,

terkuin Mari Puskala

asiakaspalvelu.marishome@gmail.com, puh.044-3012831