Järjestän puodillani naisten iltoja niin kaveriporukoille, harrasteryhmille kuin myös työporukoille. Illan teema valitaan asiakkaiden toiveiden mukaan, ja se voi olla sisustusilta, Avon-kosmetiikkailta tai suosittu Marin Liivikoulu. Illan emäntä eli henkilö, joka tuo kaverinsa mukanaan, saa itselleen käyttöönsä shoppailurahaa iltaa varten. Shoppailuraha kertyy seuraavasti:

* Tuo 3-5 kaveria mukanasi, saat 20€ käyttöösi

* Tuo 6-8 kaveria mukanasi, saat 30€ käyttöösi

* Tuo 9 kaveria mukanasi, saat 40€ käyttöösi (puotiini mahtuu samanaikaisesti 10 henkilöä, joten tämä 9 kaveria on maksimi)

Shoppailurahan voi käyttää illan aikana mihin tahansa tuotteisiini. Shoppailurahasta ei saa vaihtorahaa takaisin. 

Mikä sitten on tämä suosittu Marin Liivikoulu? Marin Liivikoulussa opetan, miten löytää itselleen sopivat liivit ja miten vekslata kirjainten ja numeroiden kanssa . Naisista 70% käyttää väärän kokoisia liivejä, ja tämä helposti aiheuttaa niska- ja hartiasärkyä. Tiesitkö, että jokaisella naisella on helposti 3 kuppikokoa käytettävissään, kun otetaan huomioon rinnakkaiskoot sekä eri liivivalmistajien eri mitoitukset? Liivikoulussani moni on löytänyt itselleen sopivat liivit. Puodistani on saatavilla seuraavat alusasumerkit: LingaDore, Missya, Susa, Miss Mary, Abecita, Anita, Rosa Faia ja Berlei. Valikoimassa on myös proteesi- ja urheiluliivejä. 

Asiakkaan alusvaatehankintaa varten käytössäni on kanta-asiakasrekisteri, johon asiakkaan luvalla kirjataan hänen ostamansa liivin koko, tuotemerkki, väritoiveet sekä myös se, tulisiko liivin olla topattu, toppaamaton, kaarituettu vai ilman kaaritukia. Kun teen alusasutilauksia, kyselen aina silloin tällöin asiakasrekisterin henkilöiltä, saisiko olla lisää saman merkin liiviä, mutta kenties eri värisenä. Tämä helpottaa asiakkaan liiviostamista, kun saa suoraan tehtaalta haluamaansa liiviä - ilman että täytyy jatkuvasti sovitella sovituskopissa ja pähkäillä mikä malli sopisi. Näin ollen asiakkaan ei välttämättä tarvitse jatkuvasti käydä liikkeessäkään, vaan sopivat liivit voin lähettää vaikka postitse. Kätevää, eiko? 

Kiinnostuitko naisten illoista? Kysele vapaita aikoja joko verkkokaupan yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla maripuskala83@gmail.com tai numerosta 044-3012831. Joulun lähestyessä puodillani voi järjestää vaikka pikkujoulut! 

HUOM! Myös private shopping! Private shoppingiin tullaan aukioloaikojen ulkopuolella joko yksin tai kaverin kanssa. Voit halutessasi kysyä vapaita aikoja.