Maksutavat


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6). Mari's Home verkkokaupassa on seuraavat maksutavat käytössä:
* Klarna lasku
* Klarna joustava erämaksu
* Verkkomaksu
* Korttimaksu

Klarna lasku


Mikäli valitset maksutavaksi Klarnan laskun, voit itse päättää, maksatko koko summan kerralla vai haluatko pilkkoa sen osiin. Valitessasi Klarnan laskun maksutavaksi, saat tilaamasi tuotteet ennen kuin maksat niitä. Laskutusmaksu 1,95€ per tilaus. Jos maksu myöhästyy, Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.
Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.
Lisää infoa Klarnasta löydät täältä https://www.klarna.com/fi/ehdot
Klarnan yhteystiedot:
Klarna Oy
Korkeavuorenkatu 34, 00130 Helsinki
puh. 09 425 997 70 (ma-pe klo 9-18)
asiakaspalvelu@klarna.fi

Klarna tili


Valitessasi Klarna Tilin, voit itse päättää minkälaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään samalle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Kuukausierä on aina vähintään 9€ tai vähintään 1/24 kokonaissummasta. Voit myös aina maksaa jäljellä olevan velan kerralla. Tilinhoitomaksua Klarna veloittaa 3,95€/kk tilausmäärästä riippumatta.

Verkkomaksu


Verkkopankin kautta maksaessa maksu menee ensin Klarnalle (verkkokaupassa maksun saajana näkyy Wordline Sweden AB), joka välittää sen sitten kauppiaalle. Voit turvallisesti maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, Danske Bankin, Aktian ja S-pankin maksupainikkeilla.

Korttimaksu


Voit maksaa verkkokaupassa turvallisesti myös VISA- tai Mastercard-luottokorteilla. Mari's Homella ei ole pääsyä korttitietoihisi eikä niitä tallenneta järjestelmään. Maksu tapahtuu turvallisella SLL-suojatulla sivustolla.