Mari's Home on uusi tulokas kotikutsujen maailmassa! Mari's Home panostaa tuotteiden laajaan valikoimaan ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. 

Mari's Homen Sisustuskutsuilla on mahdollista ostaa niitä tuotteita joita verkkokaupassakin myydään sekä myös tuotteita, joita myydään vain ja ainoastaan kutsujen kautta. Valikoimasta löytyy niin sisustusta, naisten ja lasten vaatteita, kosmetiikkaa kuin myös kauniita ja laadukkaita alusasuja. Kiitokseksi kutsujen järjestämisestä emäntä saa alennusta -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista, riippumatta siitä kuinka monta vierasta kutsuille tulee tai millä summalla he ostavat. Mari's Home Sisustuskutsuilla tuotteet ovat kutsuilla heti ostettavissa, joten saat ostoksesi samantien mukaasi! Kutsuille osallistuvien henkilöiden kesken arvotaan pieni tuotepaketti.

Mari's Home kotikutsuja järjestän seuraavilla paikkakunnilla: Rauma, Eura, Eurajoki, Ulvila, Pori, Harjavalta, Nakkila, Kokemäki, Huittinen, Säkylä,  Yläne, Laitila, Uusikaupunki. Järjestän myös työporukoille tyky-iltoja haluamassanne paikassa edellä mainituilla paikkakunnilla. 

Kotikutsuilla maksutapoina toimivat pankki- tai luottokortti, Mobile Pay tai käteinen. 

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse (myös WhatsApp) 044-3012831, sähköpostitse asiakaspalvelu.marishome@gmail.com, Facebookissa Messengerin kautta tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella.